Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

ΑΕΚ: Απέρριψε πρόταση ύψους 20 εκατ. € για Λιβάι Γκαρσία - Ποια είναι η ομάδα που τα πρόσφερε

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει δεχτεί προτάσεις για την πώληση του Λιβάι Γκαρσία, όμως δεν είναι διατεθειμένη να τις συζητήσει, παρά τις φήμες που τις θέλουν να φτάνουν ακόμα και στα 20 εκατομμύρια ευρώ! – Ποια είναι η ομάδα που φέρεται να έκανε την προσφορά

Αθλητισμός

Ο Λιβάι Γκαρσία αποτελεί το «πολυτιμότερο ασημικό» της ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι της ομάδας. Οπότε είναι πολύ λογικό να υπάρχουν προτάσεις για την μεταγραφή του, τις οποίες όμως η Ένωση φέρεται να τις απορρίπτει ασυζητητί.

Στο πλαίσιο αυτό και την Τετάρτη υπήρξε έντονη φημολογία με αναφορές από τη Γαλλία ότι η Λανς έχει καταθέσει πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων, την οποία όμως δεν θέλησε να συζητήσει καν η διοίκηση της ομάδας.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει σε περίπτωση που το ποσό ανέβει κι άλλο και φτάσει σε επίπεδα όπου κανείς δεν θα μπορεί να αρνηθεί την παραχώρηση του παίκτη. Σε αυτή τη φάση, πάντως, πρόθεση της διοίκησης και του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον οποίο συναντήθηκε ο Λιβάι, είναι να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με γενναία αναπροσαρμογή αποδοχών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...