Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

ΑΕΚ-Αρης 0-0: Ραντεβού στο «Βικελίδης»

Ο αξιόμαχος Άρης πήρε την ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, κρατώντας την «Ένωση» μακριά από τα γνωστά της στάνταρ στην OPAP Arena και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Αθλητισμός

Περιόρισε την ΑΕΚ και έστειλε την πρόκριση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης!

Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδας Βetsson στην OPAP Arena, καταφέρνοντας να κρατήσουν τους γηπεδούχους μακριά από τα γνωστά τους στάνταρ σε επίπεδο επιθετικών προσπαθειών.

Το σύνολο του Άκη Μάντζιου έκλεισε καλά τους χώρους, με την «Ένωση» να φαίνεται επηρεασμένη στο πρώτο μέρος από τις πολλές αλλαγές που είχε η σύνθεσή της (επτά σε σύγκριση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης απείλησε με τον Μόρον και τον Φαμπιάνο, χωρίς να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ η ΑΕΚ προς το τέλος ανέβασε την έντασή της, αλλά δεν κατάφερε να είναι ουσιαστική στην τελική της προσπάθεια.

Ξεχώρισαν οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο για τον Άρη, από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» ο Μήτογλου ανταποκρίθηκε με θετικό πρόσημο στον περιορισμό του Μορόν και κάπως έτσι η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη και στη ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη για τις 17 Ιανουαρίου (19:00) στην έδρα του Άρη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...