Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Αγωνία στη Euroleague με τις εξελίξεις στο Ισραήλ – Τι θα γίνει αν παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague και παραμένει άγνωστο πού θα αγωνιστεί και πόσο κόσμο θα έχει στο πλευρό της

Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός μετά το αυριανό (15/4) ματς με τον Ολυμπιακό για τη Basket League στρέφει την προσοχή του στα play offs της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μακάμπι Τελ Αβίβ ή Μπασκόνια.

Αν περάσει η Μπασκόνια, τότε δεν υπάρχει κάτι να σημειωθεί. Τα ματς θα γίνουν κανονικά, όπως όλα τα υπόλοιπα των play offs. Αν όμως προκριθεί η Μακάμπι, τότε τα πράγματα περιπλέκονται.

Οι Ισραηλινοί εδώ και καιρό αγωνίζονται στο Βελιγράδι λόγω του πολέμου και τώρα με την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ τα δεδομένα αλλάζουν ακόμα περισσότερο. Δεν είναι ξεκάθαρο το πού θα γίνουν αυτά τα παιχνίδια, καθώς υπάρχει πιθανότητα και να επιστρέψει στην Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι.

Τι θα συμβεί στη Euroleague

Παράλληλα, στο ματς του play in, η Μακάμπι θα έχει για πρώτη φορά κόσμο στο πλευρό της, με την Αστυνομία του Βελιγραδίου να δίνει την άδεια στη Μακάμπι να έχει στο πλευρό της περίπου 250 οπαδούς. Όλα αυτά, βεβαίως, πριν από τα νέα χθεσινοβραδινά δεδομένα με την επίθεση του Ιράν προς το Ισραήλ με εκατοντάδες drones. Σε περίπτωση πρόκρισης, τότε η ομάδα του Λαού θα ζητήσει αυτό το νούμερο να αυξηθεί, κάτι που θα πρέπει όμως να το δεχθούν και οι Αστυνομικές Αρχές της πόλης, συν ότι πλέον είναι πιθανό να έχουμε διαφορετικές εξελίξεις.

Τα ερωτηματικά για το πού και με πόσο κόσμο θα παίξει η Μακάμπι από εδώ και πέρα είναι πολλά και χρήζουν άμεσης απάντησης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραολυμπιακό Πανόραμα: Μία γιορτή Αθλητισμού από την HELLENiQ ENERGY και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Η HELLENiQ ENERGY στήριξε, ως o Μεγάλος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, την επιτυχή διοργάνωση του Παραολυμπιακού Πανοράματος. Η μοναδική αυτή εκδήλωση, που είναι α...

Φόρτωση άρθρων...