Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Απόδραση με Σάκχοφ στο 90′ για την ΑΕΚ, 2-1 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα

Αθλητισμός

Ο Γεβγέν Σάκχοφ με γκολ στο 90′ έδωσε τη νίκη, με 1-2, στην ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα σε ματς για την 11η αγωνιστική της Super League.

Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του Σάκχοφ με την ΑΕΚ από τη στιγμή που ανέλαβε ο Αργύρης Γιαννίκης!

Τα υπόλοιπα γκολ τα πέτυχαν ο Εραμούσπε στο 5′ και ο Αμραμπάτ στο 9′. Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ έφτασε στους 23 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ παρέμεινε στην 4η θέση, έχοντας 16 βαθμούς.

«Τρελός» ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα.

Στο 15ο δευτερόλεπτο ο Μπρένερ βρήκε εξαιρετικά τον Περέα με τον Κολομβιανό να μπαίνει στην περιοχή και να ανατρέπεται από τον Μήτογλου με τον Καραντώνη να δίνει πέναλτι.

Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Εραμούσπε, ο οποίος ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0.

Αμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ, καθώς στο 9′ ο Αμραμπατ με «κεραυνό» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από λάθος διώξιμο του Κάργα και έκανε το 1-1.

Ο εξαιρετικός ρυθμός συνεχίστηκε και η Ενωση έφτασε κοντά στην ανατροπή του σκορ στο 18′, όμως ο Λοντίγκιν με διπλή απόκρουση είπε «όχι» σε Αραούχο και Τσούμπερ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Μιλιντσεάνου έκανε την προβολή από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από τα δοκάρια του Σάνκοβιτς.

Η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει το 1-2, αρχικά στο 84′ ο Εραμούσπε με προβολή να στέλνει την μπάλα άουτ μετά από γύρισμα του Ανσαριφάρντ, ενώ στην επόμενη φάση η Ενωση έχασε διπλή ευκαιρία με τον Κάργα να διώχνει τη μπάλα πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια ο Σάκχοφ από κοντά να σουτάρει, αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Οι «κιτρινόμαυροι» στα τελευταία λεπτά πίεσαν για την ανατροπή και τελικά την πέτυχαν στο 90′ με τον Σάκχοφ να δίνει τη λύση, ο οποίος με σουτ κέρδισε τον Λοντίγκιν, ένα σουτ βέβαια που κόντραρε σε σώματα πριν καταλήξει στα δίχτυα και δυσκόλεψε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ.

Μάλιστα η ΑΕΚ έφτασε κοντά και στο 1-3 στην επόμενη φάση, όμως το σουτ του Αραούχο βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 (κ.δ.), 3-4 (πεν.): Πρόκριση της «βασίλισσας» με ήρωα τον Λούνιν (video)

Με ήρωα τον Λούνιν που την κράτησε όρθια στο σφυροκόπημα της Σίτι και έπιασε δύο πέναλτι στη ρουλέτα, η Ρεάλ άφησε εκτός τους περσινούς πρωταθλητές Ευρώπης (1-1 κ.δ., 3-4 πεν.) και...

Φόρτωση άρθρων...