Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» Βόκολου: Ο Τσιλούλης με ενημέρωσε μια μέρα πριν τον αγώνα ότι έχει υπογράψει στην ΑΕΚ

Ο Σωτήρης Τσιλούλης έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο προπονητής της Λαμίας εξήγησε τον λόγο

Αθλητισμός

Η Λαμία εκτός από τον Καρλίτος και τον Μαρτίνεθ είχε και άλλη μια σημαντική απουσία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Καρλίτος αποφασίστηκε να εκτίσει σε αυτό το ματς την τιμωρία από τις κάρτες, ο Μαρτίνεθ "έφαγε" κόκκινη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ ενώ έκπληξη αποκάλεσε η απουσία του Σωτήρη Τσιλούλη.

Ο Τσιλούλης με τον Καρλίτος που σκόραραν στο 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με την πρωταθλήτρια και εκείνη πέρασε εύκολα με 3-1 από τη Λαμία. Ο Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΚ ανέφερε ότι ο Τσιλούλης έμεινε εκτός αποστολής γιατί έχει υπογράψει με την ΑΕΚ:

«Ο Τσιλούλης με ενημέρωσε μια μέρα πριν ότι έχει υπογράψει με την ΑΕΚ, έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ΑΕΚ. Για ευνόητους λόγους δεν θα μπορούσε να είναι στην αποστολή» είπε ο τεχνικός της Λαμίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έρευνα για την εισβολή του κόσμου στο Μαρόκο – Αργεντινή

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού εξετάζουν τι οδήγησε σε εισβολή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου αγώνα του τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ Αργεντινής και Μ...

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ στην κλήρωση 2784 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη διαλογή:...

Φόρτωση άρθρων...