Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

Απόψε στις 21:00 η κλήρωση του Eurojackpot για τα 29 εκατ. ευρώ

Λίγες ώρες απομένουν για τη σημερινή κλήρωση του Eurojackpot, με το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι να μοιράζει στις 21:00 το έπαθλο των 29 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας

Αθλητισμός

«Το Eurojackpot έχει αποκτήσει ήδη το δικό του κοινό στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Από την πρώτη κλήρωση με τη συμμετοχή της Ελλάδας, πριν από δύο εβδομάδες, το παιχνίδι βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών. Τα έπαθλα που μοιράζει το Eurojackpot στην πρώτη κατηγορία μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 120 εκατ. ευρώ, ποσά που αναμφίβολα δεν έχουν προηγούμενο στη χώρα μας. Στην αποψινή κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 21:00, οι παίκτες του Eurojackpot διεκδικούν 29 εκατ. ευρώ και μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19:00. Όποιος επιθυμεί μπορεί να  παρακολουθεί τις κληρώσεις σε μαγνητοσκόπηση, στη επίσημη ιστοσελίδα του Eurojackpot», τονίζει ο κ. Κωνσταντίνος Μπουλογεώργος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στα Τρίκαλα.

G

Οι επιλογές στο δελτίο και οι κατηγορίες κερδών

Το δελτίο του Eurojackpot περιέχει συνολικά 6 στήλες, με το κόστος κάθε μίας να ανέρχεται στα 2,5 ευρώ. Ο κ. Αναστάσης Λυριστής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Ρόδο, εξηγεί: «Κάθε στήλη περιλαμβάνει 2 πεδία. Στο πρώτο, οι παίκτες επιλέγουν τουλάχιστον 5 αριθμούς, από το 1 έως το 50, και στο δεύτερο πεδίο τουλάχιστον 2 αριθμούς, από το 1 έως το 12. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών και συνεχόμενων κληρώσεων. Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν και σε ομαδικό δελτίο».

B

Στο Eurojackpot υπάρχουν 12 κατηγορίες κερδών στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Στην Ελλάδα, ωστόσο, καθιερώθηκε για πρώτη φορά και μια 13η κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο.

«Οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο Eurojackpot, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους είτε στους πάγκους εξυπηρέτησης, είτε μέσω του OPAP Store App. Οι παίκτες του Eurojackpot μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους στην εφαρμογή για να τσεκάρουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα», συμπληρώνει ο κ. Λυριστής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...