Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Απόψε στο MEGA Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ

Ο πρώτος ημιτελικός του Champions League ανάμεσα σε Σίτι και Ρεάλ μάγεψε τον ποδοσφαιρικό κόσμο με το χορταστικό 4-3, που έδωσε στους Άγγλους το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Πλούσιο θέαμα αναμένεται ότι θα έχει και ο ημιτελικός Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ που θα παρακολουθήσετε απόψε στο MEGA.

Αθλητισμός
Tags: Mega

O πρώτος ημιτελικός στο Έιτιχαντ φάνηκε από νωρίς ότι θα είναι… ματσάρα. Μόλις στο 2’ ο Ντε Μπρόινε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Εννιά λεπτά αργότερα, ο Ζεσούς με ωραία ενέργεια και πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των Πολιτών.

Η Σίτι πήγαινε με πατημένο γκάζι, μέχρι που ανέλαβε δράση ο Μπενζεμά. Ο Γάλλος στράικερ με σουτ στη κίνηση, μείωσε το σκορ στο 33 και έβαλε τη Ρεάλ στο παιχνίδι.

Η Σίτι άγγιξε το 3-1 στο 47’, όμως το δοκάρι και ο Καρβαχάλ αρνήθηκαν το γκολ σε Μάχρεζ και Φόντεν αντίστοιχα.

Στο 53 ο Φόντεν δεν αστόχησε ξανά, διαμορφώνοντας το 3-1. Όμως, μετά από ένα δίλεπτο, ο Βινίσιους μείωσε ξανά και έδειξε ότι υπάρχει δρόμος μέχρι τη λήξη.

Ο Σίλβα με ένα «κεραυνό» στο 74’ σκόραρε το τέταρτο γκολ των Σίτιζενς.

Η τελευταία λέξη άνηκε στους μερένχες. Ο Λαπόρτ υπέπεσε σε πέναλτι βρίσκοντας τη μπάλα με το χέρι και ο Μπενζεμά εκτέλεσε εύστοχα για το 4-3.

Μετά από ένα συγκλονιστική αναμέτρηση, η ρεβάνς σε εφτά βράδια στο Μπερναμπέου, προβλέπεται συναρπαστική.

Απόψε το MEGA θα μεταφέρει στις οθόνες σας απ’ ευθείας από το Άνφιλντ, τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και στη Βιγιαρέάλ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...