Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

«Αυτοκτόνησε» και αποκλείστηκε η Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά η Ονς Γιαμπέρ με απίθανη ανατροπή επικράτησε με 2-1 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rome Masters

Αθλητισμός

Απίθανο ματς και πρωτόγνωρη εξέλιξη για τη Μαρία Σάκκαρη! Ενώ στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν μπροστά με 5-2 και όλα έδειχναν ότι θα προκριθεί πανεύκολα στα ημιτελικά του Rome Masters, η Ονς Γιαμπέρ έκανε με απίστευτη ανατροπή το 7-5 και πήρε εύκολα το τρίτο σετ και την πρόκριση στην επόμενη φάση με 2-1 (1-6, 7-5, 6-1).

Η αναμέτρηση είχε διάρκεια 2 ωρών και 1 λεπτού, με τη Γιαμπέρ (Νο.7) τελικά να περνάει στους «4» του τουρνουά και να διεκδικεί το δεύτερο σερί τρόπαιό της σε WTA 1000.

Το πρώτο σετ πήγε εύκολα στη Μαρία. Το 6-1 δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα και να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της.

Και το δεύτερο σετ έδειχνε να πηγαίνει έτσι. Η Σάκκαρη προηγήθηκε με 5-2 και 30-0 σε εκείνο το σημείο της Γιαμπέρ και ήταν δύο πόντους μόλις μακριά από τη νίκη. Αλλά ξαφνικά η Μαρία… κατέβασε ρολά! Ανεξήγητη κατάρρευση, με τη Γιαμπέρ από εκεί και έπειτα να κάνει απίθανο σερί με 5-0 στα games και να κατακτά το τρίτο σετ με 7-5!

Στο τρίτο σετ η Τυνήσια έκανε περίπατο, επικράτησε με 6-1 και πέρασε στα ημιτελικά του Rome Masters.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2733 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και ...

Φόρτωση άρθρων...