Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Betitorial: Με Ζιντάν στο ντέρμπι η Γιουνάιτεντ;

Έρχονται εξελίξεις στη Γιουνάιτεντ, όπως πάντα οι όμιλοι του Champions League είναι... φωτιά

Αθλητισμός

Τριήμερο φωτιά μπροστά μας με ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και σήμερα και Αγγλίες. Κόλαση στοιχηματική. Όρεξη και… λεφτά να ‘χουμε.

Τσάμπιονς Λιγκ-1ος όμιλος: Για την Σίτι είναι απλά τα πράγματα. Κερδίζει έξω-μέσα την Μπριζ σήμερα και σε 15 βράδια και καθαρίζει. Διπλό. Για την Παρί δεν θα έπαιρνα και όρκο, χωρίς Νειμάρ και Ντι Μαρία κόντρα στη Λειψία που θα πληρώσει ακριβά το τομάρι της. Αμφίσκορο και βλέπουμε…

 

2ος όμιλος: Ματς φωτιά, όμως βαθμολογικά πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να αλλάξει η σειρά. Ατλέτικο-Λίβερπουλ το ματς της ημέρας με πολύ Χ. Πόρτο και Μίλαν θα παλέψουν για το ποιός μπορεί να μπει σφήνα στο δίδυμο. Έχω την αίσθηση ότι οι “ροσονέρι” θα ρίξουν το βάρος στο πρωτάθλημα και αν βρουν μία τρίτη θέση στο δρόμο τους καλώς.

 

3ος όμιλος: Αγιαξ και Ντόρτμουντ αν μη τι άλλο υπόσχονται ματσάρα, θέαμα και γκολάκια. Με την άνεση των 6 πόντων έκαστος. Μάχη στην Τουρκία για την τρίτη θέση Μπεσίκτας και Σπόρτινγκ. Προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Διαβάστε την συνέχεια στο 24betgr.com

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2755 της Κυριακής. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η...

Φόρτωση άρθρων...