Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Champions League : Μάχη γιγάντων στο Παρίσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Παρκ ντε Πρενς» στο σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής, ενώ τα φώτα είναι στραμμένα και στα ματς του δεύτερου ομίλου που είναι… φωτιά.

Αθλητισμός

Tο ντέρμπι στο Παρίσι δεσπόζει στο πρόγραμμα των αναμετρήσεων για την 2η αγωνιστική, με την οποία συνεχίζεται το Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Παρκ ντε Πρενς» και θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη νίκη της στην εφετινή διοργάνωση, αλλά και να πάρει… εκδίκηση για τον αποκλεισμό της από τους «πολίτες» στους περυσινούς ημιτελικούς. Αμφίβολη είναι η παρουσία στην αναμέτρηση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση πρωταθλήματος της περασμένης εβδομάδας με τη Λιόν.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα «κυνηγήσει» τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να κάνει το «2 στα 2» και να πάρει το προβάδισμα για την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο. 

Αμφίρροποι αναμένονται οι αγώνες για τον 2ο όμιλο, με τη Μίλαν να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Πόρτο να φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Άγιαξ και Ντόρτμουντ θα επιδιώξουν να πετύχουν το «2 στα 2» στον 3ο όμιλο, ενώ στον 4ο η Σερίφ Τιράσπολ των Δημήτρη Κολοβού, Γιώργου Αθανασιάδη και Στέφανου Ευαγγέλου, η οποία νίκησε στην πρεμιέρα τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, έχει πολύ δύσκολη αποστολή στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

1ος όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σίτι (22:00)
Λειψία-Κλαμπ Μπριζ (22:00)

2ος όμιλος

Μίλαν-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)
Πόρτο-Λίβερπουλ (22:00)

3ος όμιλος

Άγιαξ-Μπεσίκτας (19:45)
Ντόρτμουντ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:00)

4ος όμιλος

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ίντερ (19:45)
Ρεάλ Μαδρίτης-Σέριφ Τιρασπόλ (22:00)

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...