Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Εισαγγελική παρέμβαση για το Άρης-ΑΕΚ μετά τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια

Οι τοποθετήσεις του Αλέξη Κούγια για το Αρης – ΑΕΚ έφεραν την παρέμβαση του εισαγγελέα πρωτοδικών που παρήγγειλε διενέργεια προανακριτικής εξέτασης.

Αθλητισμός

Εισαγγελική παρέμβαση για την χθεσινή αναμέτρηση Άρης-ΑΕΚ. Το ματς που η ΑΕΚ επικράτησε με ανατροπή (2-1) μέσα στο «Κλ. Βικελίδης».

Την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης.

Mε εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελικής Πρωτοδικών, Δημήτρη Σμυρνή, ο εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Αναστάσιος Κεσίσης, παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής εξέτασης και στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με παράνομο στοιχηματισμό, παραβάσεις του Αθλητικού Νόμου και ό,τι άλλο προκύψει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αφετηρία για την έρευνα ήταν μια σειρά από χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια αλλά και η απάντηση τους από την ΠΑΕ Άρης –με ανακοίνωση. Την έρευνα αναμένεται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης και θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποιον ασπάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήγε στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και αποθεώθηκε ενώ πήγε σε ένα σημείο της εξέδρας και ε...

Φόρτωση άρθρων...