Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Super League: Βήμα - βήμα η μάχη για τον τίτλο, τα υπόλοιπα ματς των playoffs

Η πρόκριση του Ολυμπιακού φέρνει ανακατατάξεις στο πρόγραμμα των playoffs της Super League. Στον "αέρα" το εξ' αναβολής ματς με τον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι με την ΑΕΚ και η 9η αγωνιστική. Πως επηρεάζεται ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος.

Αθλητισμός

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League όπου θα βρει στον δρόμο του την Άστον Βίλα όπως είναι λογικό και επόμενο, φέρνει... ανακατατάξεις στα playoffs της Super League. Πέρα από το ελληνικό πρωτάθλημα, επηρεάζεται και η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκού και Άρη. τα ματς των "ερυθρόλευκων" στην Ευρώπη συμπίπτουν με αυτά του πρωταθλήματος και έτσι θα χρειαστεί η διοργανώτρια αρχή να προβεί σε αναπροσαρμογές στο πρόγραμμα.

Πως η πρόκριση του Ολυμπιακού επηρεάζει το πρόγραμμα των playoffs της Super League

Ο Ολυμπιακός που θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στις 2 Μαΐου στο Μπέρμιγχαμ και στις 9 θα γίνει ο επαναληπτικός στο Φάληρο. Αυτό σημαίνει ότι το εξ' αναβολής ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που είχε μεταφερθεί για την Πρωτομαγιά δεν θα μπορεί να διεξαχθεί σε αυτή την ημερομηνία. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να μεταφερθεί εκ νέου για τις 12 Μαΐου.

Πέρα από αυτό, δεν είναι δυνατόν να γίνει ούτε το ματς με την ΑΕΚ στο Φάληρο στις 8 Μαΐου ενώ στον "αέρα" βρίσκεται όλη η 9η αγωνιστική η οποία ενδέχεται να μεταφερθεί για τις 15 Μαΐου και να διεξαχθεί τότε το ντέρμπι με την "Ένωση". Μάλιστα, αξίζει να τονιστεί ότι οι δυο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs θα πρέπει να διεξαχθούν την ίδια μέρα και ώρα για λόγους διαφάνειας. 

Όσον αφορά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος που γενικότερα είναι όλα στον "αέρα" καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο ούτε με την έδρα που θα φιλοξενήσει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη, το επικρατέστερο σενάριο είναι να μεταφερθεί είτε για τις 23 είτε για τις 25 Μαΐου. Φυσικά, θα παίξει ρόλο και αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση στο Final Four της Euroleague (24-26/05).

Αναλυτικά το πως έχουν οριστεί τα playoffs τη δεδομένη στιγμή

7η αγωνιστική:
Τετάρτη 24 Απριλίου
17:00 Λαμία-ΠΑΟΚ
19:30 Άρης-Ολυμπιακός
20:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

8η αγωνιστική:
Κυριακή 28 Απριλίου
17:00 Ολυμπιακός-Λαμία
19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
20:30 Παναθηναϊκός-Άρης

9η αγωνιστική:
Τετάρτη 8 Μαΐου
19:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ
19:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
19:00 Λαμία-Άρης

10η αγωνιστική:
Κυριακή 12 Μαΐου
20:00 ΑΕΚ-Λαμία
20:00 Άρης-ΠΑΟΚ
20:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...