Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ελληνικό «πάρτι», Ιωαννίδης και Κουρμπέλης μας στέλνουν στη... Γεωργία - Δείτε τα γκολ

Εκπληκτική εμφάνιση της Εθνικής, τρίτο γκολ σε 37 λεπτά, σκοράρει και ο Φώτης Ιωαννίδης απέναντι στο Καζακστάν! Τρία λεπτά μετά, ο Δημήτρης Κουρμπέλης τελειώνει κάθε… συζήτηση!

Αθλητισμός

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκινά την αναμέτρηση με το Καζακστάν η Εθνική μας ομάδα, που παίρνει προβάδισμα στο 9ο λεπτό, χάρη σε πέναλτι – γκολ του Τάσου Μπακασέτα.

Το κέρδισε ο Δημήτρης Πέλκας, καθώς σούταρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ανατράπηκε εν συνεχεία, με τον διαιτητή να το καταλογίζει. «Άπιαστη» η εκτέλεση του «αρχηγού», προηγείται ήδη η Ελλάδα!

Έξι λεπτά μετά, ήρθε και το 2-0, με τον Πέλκα να σκοράρει με το κεφάλι από κοντά, αξιοποιώντας πλήρως την ασίστ του Γιώργου Μασούρα!

Συγκλονιστική εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στο Καζακστάν, σκοράρουμε και 3η φορά, σε αυτή την περίπτωση με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο φορ του Παναθηναϊκού πήρε την μπάλα άψογα από τον Γιώργο Μασούρα, ολοκλήρωσε άψογα την φάση και το 3-0 στο 37΄ είναι γεγονός.

Τρία λεπτά μετά, ο Κουρμπέλης «γράφει» με το κεφάλι το 4-0 και η OPAP Arena «ξεσπά»! Ένα βήμα πιο κοντά στο… EURO 2024 η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς στις 21:00 το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει 63 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Η κατάθεση ...

Φόρτωση άρθρων...