Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Έτοιμη η Λανς για νέα πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία

Οι Γάλλοι αφουγκράζονται την επιθυμία του Λιβάι Γκαρσία να παίξει στο Σαμπιονά κι ετοιμάζονται να αυξήσουν την προσφορά τους

Αθλητισμός

Η τελευταία πράξη του «σίριαλ» Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να παιχτεί την ερχόμενη εβδομάδα. Η Λανς δεν έχει παρατήσει την υπόθεση, παρά τα αντιθέτως γραφόμενα στον γαλλικό Τύπο, καθώς οπλίζεται ακόμα περισσότερο απ’ την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα της.

Οι Γάλλοι γνωρίζουν ότι ο πρώτος σκόρερ της νταμπλούχου μίλησε ανοιχτά στον Δημήτρη Μελισσανίδη, εκφράζοντάς του την επιθυμία του να παίξει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, γι’ αυτό κι είναι αποφασισμένοι να κάνουν μία τελευταία προσπάθεια, μήπως και οδηγήσουν την ΑΕΚ σε συμφωνία. Ο Γκαρσία δεν έχει εκφράσει το παραμικρό παράπονο για την εν Ελλάδι καριέρα του και τον τρόπο με τον οποίον οι άνθρωποι της ομάδας τού έχουν συμπεριφερθεί, όμως αντιλαμβάνεται ότι ευκαιρίες σαν κι αυτή δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα για να τους γυρνάς την πλάτη τόσο εύκολα. Ειδικά απ’ τη στιγμή που ο γαλλικός σύλλογος δείχνει τεράστια επιθυμία για να τον αποκτήσει κι εμφανίζει χρήματα τα οποία ουδείς φανταζόταν στην ΑΕΚ δύο χρόνια πριν.

Μεγάλο ρόλο στην υπόθεση θα παίξει κι η στάση του Ματίας Αλμέιδα. Πέραν του ότι ο λόγος του μετράει στο απόλυτο πλέον στην ομάδα, είναι και τέτοια προσωπικότητα, που μπορεί από μόνος του να αλλάξει την άποψη του Μελισσανίδη, εάν κι εφόσον ασφαλώς κρίνει ότι αυτό πρέπει να γίνει. Αν δηλαδή ο προπονητής διακρίνει ότι ο Γκαρσία έχει πλέον το μυαλό του αλλού και πιστέψει ότι η παραμονή του στην ΑΕΚ δεν θα τον χαροποιεί, ίσως στρίψει από μόνος του την υπόθεση προς την απέναντι πλευρά.

Αυτά βέβαια είναι ακόμα θεωρητικά, όμως πρέπει να γίνουν πρακτικά ώστε η υπόθεση να τελειώνει, είτε έτσι, είτε αλλιώς, διότι όσο «σέρνεται» κρατάει και την ΑΕΚ δέσμια μίας κατάστασης πολύ περίπλοκης επειδή αν τελικά οδηγηθεί σε πώληση του Γκαρσία είτε τώρα, είτε μετά τους προκριματικούς της Ευρώπης, είτε τον Ιανουάριο, θα έχει ένα βουνό να ανεβεί αναζητώντας αντικαταστάτη και στην ουσία ψάχνοντας για δύο επιθετικούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...