Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Έτσι απέδρασε από τη Νίκαια η ΑΕΚ: Τα highlights του ματς-θρίλερ με τον Ιωνικό (video)

Δείτε τα highlights από το Ιωνικός-ΑΕΚ, στο οποίο η Ένωση επικράτησε 2-1 με γκολ του Τσούμπερ στο 90’+2’

Αθλητισμός

Έδειξε νοοτροπία πρωταθλήτριας και πανηγύρισε νίκη-θρίλερ στη Νίκαια και την έδρα του ουραγού της βαθμολογίας, Ιωνικού, η ΑΕΚ!

Παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες κόντρα στους μαχητικότατους γηπεδούχους και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Σεμπά στο 38', η Ένωση έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά! Αρχικά ο Βίντα ισοφάρισε με κεφαλιά στο 82', πριν ο Τσούμπερ εκμεταλλευτεί την υπέροχη ασίστ του Μάνταλου (οι δυο τους πέρασαν ως αλλαγές του Αλμέιδα στο 74'), χαρίζοντας στο 92' στην ομάδα του τη νίκη με 2-1 και το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Έτσι, η ΑΕΚ παρέμεινε σε τροχιά κορυφής, μειώνοντας στον έναν βαθμό τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ ο Ιωνικός, παρά την πολύ καλή του προσπάθεια, γνώρισε τη 13η ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας στον πάτο της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώτη νίκη στην Formula 1 για τον Νόρις

Ο Λάντο Νόρις πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Formula 1, στο GP του Μαϊάμι, την οποία και πήρε με μια εξαιρετική εμφάνιση σε συνδυασμό με το… σκριν από το όχημα ασφαλείας.

Φόρτωση άρθρων...