Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

EuroLeague: Με Άλμπα ο Παναθηναϊκός, με Ρεάλ ο Ολυμπιακός

Η EuroLeague συνεχίζεται με την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Άλμπα και τον Ολυμπιακό τη Ρεάλ Μαδρίτης

Αθλητισμός

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» φέρνει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο δρόμο. Μαζί. Με αναμετρήσεις που χωρίζουν η μία την άλλη κατά 45 λεπτά. Πρώτος στη μάχη (21:00, Novasports 4) θα πέσει ο Παναθηναϊκός (1-1), ο οποίος αντιμετωπίζει στο Βερολίνο την αήττητη Άλμπα (2-0).

Και σε αυτό το ματς θα απουσιάσει ο τραυματίας Νέιτ Γουόλτερς. Από την Άλμπα δεν αναμένεται να αγωνιστούν οι Μάοντο Λο, Τζαλίν Σμιθ, Γιοχάνες Τίμαν και Μπεν Λάμερς, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει τεθεί εκτός ο Μάρκους Έρικσον.

Ο Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει για δεύτερη φορά σε τρεις αγωνιστικές στην Ισπανία. Και μετά την επικράτηση της πρεμιέρας στη Βαρκελώνη, σειρά παίρνει η Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, Novasports Prime).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν υπολογίζει στον Κώστα Παπανικολάου, ενώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-1) εξακολουθούν να απουσιάζουν οι Ρούντι Φερνάντεθ, ο Κάρλος Αλοθέν, ο Άνταμ Χάνγκα, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και ο Άντονι Ράντολφ.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (19/10)

21:00 Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός

21:30 Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...