Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

EuroLeague, Παναθηναϊκός - Βαλένθια: Με την... αύρα του ΟΑΚΑ για την τέταρτη σερί νίκη

Την ανοδική του πορεία θέλει να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός που θέλει να πετύχει τέταρτη σερί νίκη στη φετινή EuroLeague απέναντι στη Βαλένθια, με τη βοήθεια του κόσμου του

Αθλητισμός

Με τις γνωστές του απουσίες των Παπαπέτρου και Χουάντσο αλλά και την αύρα του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια (21:15, Novasports Prime) για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι «πράσινοι» θέλουν απέναντι στους Ισπανούς να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, που ξεκίνησε από το Βερολίνο. Ο Παναθηναϊκός μετράει τρεις νίκες και θέλει να συμπληρώσει το καρέ απέναντι στην ομάδα του Μουμπρού, που έχει το ίδιο ρεκόρ (5-4) στη φετινή EuroLeague.

Ο Μουμπρού μίλησε για την ψυχολογική καταπόνηση που έχει η ομάδα του με τους τραυματισμούς, ενώ τόνισε πως απέναντί της η Βαλένθια θα βρει μια πολύ καλή ομάδα. Από την πλευρά του ο Εργκίν Αταμάν δε σταματάει να... ανεβάζει τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Μέσα στην εβδομάδα τους πρότεινε να κλείσουν εισιτήριο για το Final-Four, ενώ στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν τον αγώνα έστειλε νέο μήνυμα. «Όλοι απολαμβάνουν να είναι στο ΟΑΚΑ. Είναι σαν να έχουμε έκτο παίκτη στο παρκέ. Ελπίζω πως και αύριο θα είναι το ίδιο. Οι φίλαθλοι μας είναι πολύ σημαντικοί για να πετύχουμε τους στόχους μας» ανέφερε ο Τούρκος κόουτς.

Την ώρα μάλιστα που ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, όπου είδε μάλιστα τον Κέντρικ Ναν να κάνει την πρώτη του μεγάλη εμφάνιση με τα «πράσινα». Για την ιστορία, σε δέκα αναμετρήσεις απέναντι στη Βαλένθια από το 2000 και έπειτα, ο Παναθηναϊκός μετράει 4 νίκες έναντι 6 των Ισπανών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...