Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

«Φουλάρουν» για ΑΕΚ, Γιόβετιτς και Ποντένσε

Γιόβετιτς και Ποντένσε ανεβάζουν «στροφές» ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Αθλητισμός

Στο γήπεδο επιστρέφουν σήμερα οι ερυθρόλευκοι. Έπειτα από το τριήμερο ρεπό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ οι Πειραιώτες σηκώνουν… μανίκια ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η οποία βρίσκει τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με ΑΕΚ και στη συνέχεια με Φράιμπουργκ.

Σήμερα κιόλας αναμένονται οι πρώτες επιστροφές από τους διεθνείς, καθώς οι Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μασούρας, Αλεξανδρόπουλος και Γιόβετιτς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους.

Τελευταίος στις προπονήσεις θα ενσωματωθεί ο Ολα Σολμπάκεν

Μάλιστα ο Μαυροβούνιος ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά με την Εθνική του ομάδα, αναμένεται μαζί με το Ντάνιελ Ποντένσε να ανεβάσουν «στροφές», προκειμένου να είναι διαθέσιμοι στο ντέρμπι της Κυριακής, έστω και ως αλλαγή.

Τελευταίος στις προπονήσεις θα ενσωματωθεί ο Ολα Σολμπάκεν μιας και η Νορβηγία αντιμετωπίζει την Γεωργία το βράδυ της Τρίτης, ενώ από την άλλη ο Βιθέντε Ιμπόρα συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στον αστράγαλο, με την συμμετοχή του να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Έρχεται πρόγραμμα «φωτιά» με ημιτελικό Conference και τρία ελληνικά ντέρμπι σε 240 ώρες

Ο Ολυμπιακός από τις 22:00 της 9ης Μαΐου μέχρι την ίδια ώρα της 19ης του μηνός θα αντιμετωπίσει Αστον Βίλα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό - Κατά μέσο όρο θα παίζει ένα ματς-φωτιά κάθε 2,5...

Ποιον ασπάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήγε στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και αποθεώθηκε ενώ πήγε σε ένα σημείο της εξέδρας και ε...

Φόρτωση άρθρων...