Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Η απόφαση για τον πάγκο της Εθνικής – Τα «κλειδιά» στον Σπανούλη

Ο κύβος ερρίφθη για τον πάγκο της Εθνικής, αφού όλα δείχνουν ότι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης

Αθλητισμός

Η Εθνική ομάδα είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, αφού η ΕΟΚ έχει αποφασίσει ότι δεν θα συνεχίσει με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της και απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι της αποδέσμευσης για τον Έλληνα τεχνικό.

Ο διάδοχος

Η ομοσπονδία έχει «δουλέψει», μάλιστα, αρκετά και το θέμα του αντικαταστάτη του Ιτούδη στον «γαλανόλευκο» πάγκο, ενόψει του Προ-ολυμπιακού τουρνουά και φυσικά των Ολυμπιακών Αγώνων το επόμενο καλοκαίρι.

Ο «εκλεκτός» λοιπόν δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την ΕΟΚ και κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Ο θρύλος του Ολυμπιακού και του ελληνικού μπάσκετ παίζει μόνος του για τη θέση και όλα δείχνουν ότι θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την Εθνική του χρόνου στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παρίσι.

Ο βασικός λόγος που η ΕΟΚ τον επέλεξε είναι πως μοιάζει ιδανικός για να επανενώσει την «επίσημη αγαπημένη» και όλοι θα τεθούν ξανά στη διάθεση της Εθνικής, με μεγάλο στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά του Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπανούλης θα είναι κομβικός και για το αν θα κατέβει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον οποίο έχουν μια εξαιρετική σχέση και αμοιβαίο σεβασμό, ενώ το ίδιο ισχύει και με όλες τις «παλιοσειρές» (Παπανικολάου, Σλούκα, Καλάθη).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Έρχεται πρόγραμμα «φωτιά» με ημιτελικό Conference και τρία ελληνικά ντέρμπι σε 240 ώρες

Ο Ολυμπιακός από τις 22:00 της 9ης Μαΐου μέχρι την ίδια ώρα της 19ης του μηνός θα αντιμετωπίσει Αστον Βίλα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό - Κατά μέσο όρο θα παίζει ένα ματς-φωτιά κάθε 2,5...

Φόρτωση άρθρων...