Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Γιαννακόπουλος: Η έντονη αντίδραση του για τους οπαδούς της Μακάμπι - Κίνδυνος αναβολής του αγώνα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για τα εισιτήρια που θα διαθέσει στους οπαδούς της η Μακάμπι στο game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Αθλητισμός

Η Μακάμπι ανακοίνωσε ότι θα έχει περισσότερους από 300 οπαδούς της στο πλευρό της στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR και ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντέδρασε σε αυτή την εξέλιξη.

Ο ίδιος με story του στο Instagram κάλεσε την Euroleague να κάνει ότι είναι απαραίτητο ώστε να ξεκινήσει ο αγώνας κάτω από τις προϋποθέσεις που είχαν συμφωνηθεί και είχαν υποσχεθεί στην αρχή της σεζόν οι Ισραηλινοί:

«Πριν από μερικούς μήνες σε μια γενική συνέλευση της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη, όταν διεξαγόταν ψηφοφορία για τη συμμετοχή της Μακάμπι στην Euroleague, η ομάδα του Ισραήλ είχε υποσχεθεί ότι θα έδινε όλα της τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Ξαφνικά ακούω ότι θα έχει στο Βελιγράδι 2000 οπαδούς. Ελπίζω αυτά να είναι απλά μπούρδες και η Euroleague να κάνει ό,τι χρειαστεί ώστε να ξεκινήσει ο αγώνας κάτω από τις προϋποθέσεις που η Μακάμπι είχε υποσχεθεί όταν όλοι μας ψηφίσαμε να βρίσκεται στη διοργάνωση. Οπότε, ελπίζω η Euroleague να κάνει ό,τι χρειαστεί», αναφέρει στο story του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε σχετικά την Euroleague και περιμένει να δει τί θα αποφασίσει. Γιατί, όπως ανέφερε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στην γενική συνέλευση, υπήρξε άλλη συμφωνία. Κάτι που έχει δημιουργήσει θέμα αναφορικά και με την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Κόντης

Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε και ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και επίσημα για τα δύο εναπομείναντα ματς, με το τριφύλλι να ανακοινώνει την πρόσληψη του. ...

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2754 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκε 1 τυχερός που κερδίζει 100.000 ευρώ. Δείτε του...

Φόρτωση άρθρων...