Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Γιάννενα - ΠΑΟΚ 1-3 : Με την υπογραφή του... «Μαύρου Πάνθηρα» Κωνσταντέλια

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την κούραση από το ταξίδι στο Ελσίνκι, τις αλλαγές (οκτώ) στην 11άδα και την τραγική άμυνά του και πήρε σπουδαίο διπλό στα Γιάννενα (1-3) με τα… μαγικά των Κωνσταντέλια-Ζίβκοβιτς!

Αθλητισμός

Τεράστια νίκη στα Ιωάννινα και από τριάρα σε τριάρα ο ΠΑΟΚ με την ποιότητα των Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς

Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League και συνέχισε από εκεί που το... άφησε κόντρα στην Ελσίνκι στη Φινλανδία, ολοκληρώνοντας την πρώτη «διαβολοβδομάδα» με τον καλύτερο τρόπο.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Κωνσταντέλια που σημείωσε δυο τέρματα, τον Τάισον που ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου, ενώ ο Ζίβκοβιτς -που πέρασε ως αλλαγή- πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα που «κλείδωσε» τη νίκη για τους Θεσσαλονικείς. Το τέρμα για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Παμλίδης

Δεν πλήρωσε ο Λουτσέσκου την απόφαση για εκτεταμένο rotation με οκτώ αλλαγές, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ελσίνκι, αν και η ανασταλτική του λειτουργία είχε πολλά θέματα και έδειξε σε ορισμένα σημεία του αγώνα -ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος και στις αρχές του δεύτερου- να... πελαγοδρομεί. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2754 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκε 1 τυχερός που κερδίζει 100.000 ευρώ. Δείτε του...

Φόρτωση άρθρων...