Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Γκολ και θέαμα στην 6η αγωνιστική της Super League - Όλα τα γκολ (videos)

Μεγάλη νίκη των ερυθρόλευκων μετά το πέναλτι «φάντασμα» του Ευαγγέλου. Tα γκολ από τα υπόλοιπα ματς.

Αθλητισμός
Tags: Super League

Ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ με 2-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο διεθνής επιθετικός των ερυθρόλευκων πέτυχε το γκολ της νίκης των πρωταθλητών στο 84’ και ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Βόλο. Θα πρέπει να σημειωθεί μάλιστα πως ο διαιτητής του αγώνα, Ευαγγέλου, έδωσε πέναλτι – φάντασμα εις βάρος του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο με το οποίο ο ΠΑΣ ισοφάρισε (1-1).

Οι πειραιώτες πάντως παρά το ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος τους, κατάφεραν ν’ αντιδράσουν και να πάρουν την μεγάλη νίκη με το γκολ του Ελ Αραμπί. Με τη νίκη στους Ζωσιμάδες ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του ΠΑΟΚ, Βόλο και ΑΕΚ.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση επικράτησε του Ατρόμητου με 3-0 στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που σκόραρε για δεύτερη φορά (πέναλτι). Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Με τη νίκη αυτή η ΑΕΚ έπιασε τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Ιωνικό και νίκησε εύκολα με 4-1. Μόλις στο έβδομο λεπτό ο Καρλίτος με προσωπική ενέργεια άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ιωνικό στη Λεωφόρο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν τέσσερα λεπτά αργότερα από σέντρα του Άοσμαν και ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Σάντσες στην απέναντι γωνία του Μπρινιόλι. Ο Παναθηναϊκός πίεσε και πήρε και πάλι προβάδισμα με τον Αλεξανδρόπουλο να τροφοδοτεί τον Καρλίτος που με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-1.

Δύο ακόμα γκολ από Καρλίτος (χατ τρικ) και Παλάσιος διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

Ο ΟΦΗ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη καθώς επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-1.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί πως η ομάδα της Κρήτης έκανε την ανατροπή, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα της Κρήτης στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη Ριζούπολη ο Αστέρας Τρίπολης χάρη στην κεφαλιά του Μπαράλες στο 48ο λεπτό πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη του, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς και κατάφεραν να «ξεκολλήσουν» από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 79-80: Ο Καλάθης έστειλε τους Τούρκους στο Final Four – Με Παναθηναϊκό στον ημιτελικό

Η Φενέρ με ένα τρίποντο του Νικ Καλάθη επικράτησε με 80-79 της Μονακό και εκλεισε μια θέση στο Final Four του Βερολίνου – Η τουρκική ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στ...

Φόρτωση άρθρων...