Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα

Η Μίλαν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας έπειτα από 11 χρόνια, με τους παίκτες και τους φίλους των Ροσονέρι να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς

Αθλητισμός
Tags: Μίλαν

Το σφύριγμα της λήξης στο γήπεδο της Σασουόλο έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς των Μιλανέζων. Εκατοντάδες οπαδοί τους εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για το πρώτο πρωτάθλημα από το 2011 και 19ο συνολικά στην ιστορία της Μίλαν.

Ο 40χρονος Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς περιέλουσε με σαμπάνια τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στο Σασουόλο και οι πανηγυρισμοί κορυφώθηκαν με την απονομή του τροπαίου για το πιο νεανικό σύνολο με τίτλο πρωταθλήματος στα χρονικά της SERIE A.

Η Μίλαν απέβαλε το άγχος με το γρήγορο γκολ του Ζιρού στο 17΄….ο Γάλλος φορ ηταν σκόρερ και του 2-0 στο 32ο λεπτό και το τελικό 3-0 για τους «ροσονέρι» έγινε με το γκολ του Κεσί στο 36΄λεπτό , έτσι το «σκήπτρο» στο καμπιονάτο πέρασε από την Ίντερ στη συμπολίτισσα Μίλαν.

Παρόμοιο σκηνικό και στην πλατεία Ντούομο στο Μιλάνο. Πλήθη τιφόζι με σημαίες και βεγγαλικά γιόρτασαν το επίτευγμα του συλλόγου.
Στην Αργεντινή, «μεθυσμένη» πολιτεία το Μπουένος Αϊρες .Χιλιάδες οπαδοί της Μποκα Τζουνιορς πανηγύρισαν την νίκη 3- 0 επί της Τιγκρε στον τελικό του Κοπα Ντε λα λιγκα στην Κόρδοβα.

Η Μπόκα πρόσθεσε τον 50 τίτλο στην ιστορία της και εξασφάλισε συμμετοχή στο κόπα λιμπερταδόρες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...