Κυριακή
19 Μαΐου 2024

H ΑΕΚ παρέμεινε στην κορυφή με τη νίκη 3-1 επί του Ολυμπιακού (video)

Με τη νίκη 3-1 επί του Ολυμπιακού έφυγε από το Φάληρο η Ένωση, παραμένοντας στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας παρέα με τον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός

Μεγάλο «διπλό» για την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η Ένωση επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας κυριαρχική εμφάνιση σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης. Το γκολ-πέναλτι του Λιβάι στο 82’ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των «κιτρινόμαυρων», ενώ ο Μάνταλος «κλείδωσε» το «τρίποντο» στο 90’+1’.

Νωρίτερα, η ομάδα του Αλμέιδα, η οποία έκανε εξαιρετικό πρώτο μέρος, άνοιξε το σκορ με τον Γκατσίνοβιτς (7'), ενώ η απάντηση των βελτιωμένων στο β’ μέρος Πειραιωτών ήρθε στο 54’ με γκολ του Μπακαμπού.

Συνεπώς, η μάχη για τον τίτλο καλά κρατεί, με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να συνεχίζουν χέρι-χέρι, έχοντας από 72 βαθμούς, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είναι πλέον στο -9 από την πρώτη θέση και θα παλέψουν με τον ΠΑΟΚ για την 3η, έχοντας τον «δικέφαλο του Βορρά» στο -3.

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, καθώς οπαδοί έκαναν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν χρήση χημικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...