Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Η Εθνική Ελλάδος δίνει το τελευταίο φιλικό της πριν το Μουντομπάσκετ απέναντι στη Γερμανία στο Άμπου Ντάμπι

Μετά την ήττα από την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ελλάδα θα κοντραριστεί σήμερα στο Άμπου Ντάμπι (19:00) με την Γερμανία, την ομάδα που πέρυσι την απέκλεισε από την τετράδα του Ευρωμπάσκετ.

Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της Ελλάδας πριν το Μουντομπάσκετ στο οποίο κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο απέναντι στην Ιορδανία.

Αυτή τη φορά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ο Κώστας Παπανικολάου, καθώς ο αρχηγός της Εθνικής δεν έπαιξε κατά των ΗΠΑ λόγω της καθυστερημένης άφιξης του στο Άμπου Ντάμπι.

Η γερμανική ομάδα κατεβάζει τέσσερις παίκτες του ΝΒΑ, με βασικότερους τον Ντένις Σρέντερ των Ράπτορς και τον Φρανζ Βάγκνερ των Ορλάντο Μάτζικ.

Το ρόστερ της Γερμανίας: Ντένις Σρέντερ (Ράπτορς), Φραντς Βάγκνερ (Μάτζικ), Μόριτς Βάγκνερ (Μάτζικ), Ντάνιελ Τάις (Πέισερς), Άιζακ Μπονγκά (Μπάγερν), Νιλς Γκιφάι (Μπάγερν), Γιούστους Χόλατς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Ντέιβιντ Κράμερ (Μπράουνσβαϊγκ), Γιοχάνες Φόιγκτμαν (Αρμάνι Μιλάνο), Μαόντο Λο (Αρμάνι Μιλάνο), Αντρέας Ομπστ (Mπάγερν), Γιοχάνες Τίμαν (Άλμπα Βερολίνου).
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το τρελό όνειρο του Ολυμπιακού για πρωτάθλημα στη Λεωφόρο και ευρωπαϊκό στην OPAP Arena και ο… εφιάλτης

Ο Ολυμπιακός έφτασε να διεκδικεί δύο τίτλους έχοντας την κατάσταση στα χέρια του, αν και το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι. Το όνειρο του… νταμπλ και ο εφιάλτης.

Φόρτωση άρθρων...