Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Η Λαμία πούλησε τον Καρλίτος στην Αστάνα

Στην Αστάνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καρλίτος, με τη Λαμία να πουλάει τον 33χρονο Ισπανό επιθετικό στην ομάδα του Καζακστάν.

Αθλητισμός

Η Λαμία ολοκληρώνει μία μεγάλη πώληση, καθώς δίνει τον Καρλίτος στην Αστάνα, παίρνοντας ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ!

Οι Φθιώτες είχαν αποκτήσει τον Ισπανό επιθετικό ως ελεύθερο από τη Λέγκια τον περασμένο Αύγουστο, με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να βγάζει… μάτια με τη φανέλα της Λαμίας και να κερδίζει την επόμενη μεταγραφή του.

Ο 33χρονος άσος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη Λαμία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (27/2). Στην Αστάνα ο Καρλίτος θα συναντήσει τον Γιάννη Μασούρα, ο οποίος υπέγραψε πριν λίγες ημέρες διετές συμβόλαιο με την ομάδα από το Καζακστάν.

Τη φετινή σεζόν, ο Καρλίτος πρόλαβε να σημειώσει 10 γκολ με τη φανέλα της Λαμίας, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους Φθιώτες στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς στις 21:00 το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει 63 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Η κατάθεση ...

Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Κόντης

Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε και ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και επίσημα για τα δύο εναπομείναντα ματς, με το τριφύλλι να ανακοινώνει την πρόσληψη του. ...

Φόρτωση άρθρων...