Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Champions League: Η Παρί διέλυσε την Μίλαν – Ο Χάαλαντ «καθάρισε» για τη Σίτι (videos)

Εστησε πάρτι κόντρα στην Μίλαν η Παρί και έπιασε πρωτιά (3-0). Νέο σόου του Χάαλαντ και νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στην Ελβετία κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις (1-3)

Αθλητισμός

«Εβρεξε» γκολ στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Κάτι παραπάνω από συναρπαστικά τα αποψινά παιχνίδια, με τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μίλαν (3-0) να κλέβει την παράσταση.

Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και σοβαρή από τα πρώτα λεπτά, η αρμάδα του Λουίς Ενρίκε έριξε στο καναβάτσο τους «ροσονέρι» και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου με 6 πόντους.

Η υπεροχή της Παρί μετουσιώθηκε σε γκολ στο 32ο λεπτό. Ο Κιλιάν Εμπαπέ… ζάλισε τον Τομόρι και με ωραίο τρόπο, εκτέλεσε τον Μενιάν για το 1-0.

Με το καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, οι Παριζιάνοι κλείδωσαν το τρίποντο, αφήνοντας την Μίλαν στους δύο πόντους και τον πάτο του ομίλου. Συγκεκριμένα, στο 52ο λεπτό, ο Κόλο Μουανί πήρε το ριμπάουντ και ανενόχλητος έγραψε το 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου για τους γηπεδούχους το έβαλε ο Λι Κανγκ Λιν με υπέροχο σουτ.

Αν έχεις Χάαλαντ, διάβαινε! Με τον Νορβηγό σταρ να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι άλωσε και την έδρα της Γιουνγκ Μπόις

Μετά από ένα νευρικό πρώτο μέρος, η αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ανοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό με τον Ακάντζι. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ελία κρέμασε με αδιανόητο τρόπο τον Εντερσον για το 1-1.

Και σε εκείνο το σημείο, ήρθε η σειρά του Χάαλαντ να δώσει τη λύση στους Πολίτες. Αρχικά, στο 67ο λεπτό έκανε το 1-2 από την άσπρη βούλα και στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς:

  • Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ 0-1
  • Λειψία – Ερυθρός Αστέρας 3-1
  • Γιουνγκ Μπόις- Μάντσεστερ Σίτι 1-3
  • Παρί Σεν Ζερμέν -Μίλαν 3-0
  • Σέλτικ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2
  • Αντβέρπ-Πόρτο 1-4

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...