Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Η Σάκκαρη είναι... Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Μαρία Σάκκαρη ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θα υποστηρίξει στην Premier League, με την Ελληνίδα τενίστρια να μην αρνείται να απαντήσει και να… προβεί σε αποκαλύψεις

Αθλητισμός

Οπαδός της Νότιγχαμ Φόρεστ δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη, μιλώντας στους Άγγλους και εξηγώντας τους λόγους που την ώθησαν σε μια τέτοια απόφαση.

Η Ελληνίδα τενίστρια, που συμμετέχει στο τουρνουά του Νότιγχαμ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Wimbledon, νίκησε την Καμίλα Οσόριο με 2-0 σετ περνώντας στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης και στη συνέχεια μίλησε στο δίκτυο, «BBC Radio Nottingham».

Η κουβέντα πήγε από το τένις στο ποδόσφαιρο και οι Άγγλοι ρώτησαν 26χρονη ποια ομάδα θα υποστηρίξει στην Premier League τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Σάκκαρη δεν το πολυσκέφτηκε και απάντησε αμέσως «τη Νότιγχαμ Φόρεστ», εξηγώντας στη συνέχεια τους λόγους για αυτήν της την απόφαση:

«Είναι ιδιοκτησίας ενός Έλληνα (σ.σ. τον Βαγγέλη Μαρινάκη) που έχει την ομάδα μου στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό. Είναι μια υπέροχη σύνδεση και θα την υποστηρίξω την επόμενη σεζόν.

Είμαι ενθουσιασμένη γιατί έχουμε μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα, αλλά προφανώς η Premier League είναι διαφορετική. Ήμουν χαρούμενη και ενθουσιασμένη για τη Νότιγχαμ όταν είδα ότι προκρίθηκαν και τώρα βρίσκονται στην Premier League», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα τενίστρια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...