Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ιταλικά ΜΜΕ: «Ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Γκατούζο»

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από το προσεχές καλοκαίρι

Αθλητισμός

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο 45χρονος προπονητής ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από οκτώ χρόνια (τη σεζόν 2014/2015 είχε συνεργαστεί με τον ΟΦΗ), αυτή την φορά αναλαμβάνοντας τα ηνία του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση του νέου τους τεχνικού (ο Ζοζέ Ανιγκό εκτελεί χρέη προσωρινού), με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να περιμένουν την απάντηση του Ιταλού κόουτς, άλλοτε προπονητή των Νάπολι, Μίλαν και προσφάτως της Βαλένθια (απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ισπανικής ομάδας τον περασμένο Ιανουάριο).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ετσι βγαίνουν Ευρώπη Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Η δεύτερη ευκαιρία μέσω των τελικών

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν τα ρέστα τους για την τρίτη θέση και την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος – Ολα τα σενάρια και η δεύτερη ευκαιρία μέσω τω...

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα οπαδών για συγκέντρωση στην Καμάρα παρά την απαγόρευση της αστυνομίας

Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων και συγκεντρώσεων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν συνάντηση το μέση της Κυριακής στις 15:30 στην Καμάρα με σκοπό να μεταβούν στο «Μακεδονία Παλάς» γ...

Φόρτωση άρθρων...