Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Super League: «Ακόμη ένα πραξικόπημα Μπαλτάκου κατά του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου»

Αθλητισμός
Tags: Super League

Η Σούπερ Λίγκα έδωσε στη δημοσιότητα την απαντητική επιστολή του προέδρου της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, σε συνέχεια της ανοικτής επιστολής του προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου χαρακτήριζε «ασέβεια» τον αποκλεισμό Άρη και Βόλου από τη συνάντηση με τον Άγγλο αξιωματούχο.

Ο αρχιδιαιτητής απάντησε στη διοργανώτρια αρχή, αναφέροντας ότι περιμένει και τις έξι ομάδες στη συνάντηση και όχι μόνο τους τέσσερις «μεγάλους», με τη Λίγκα να παραθέτει μεταφρασμένη την απαντητική επιστολή του Μπένετ.

Η ενημέρωση της Super League:

«Σε απάντηση της επιστολής που απέστειλε ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Steve Bennett στον πρόεδρο Δ.Σ. της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη, (παρατίθεται η ακριβής μετάφρασή του παρακάτω), η Super League τονίζει τα εξής:

Ένα ακόμα πραξικόπημα Μπαλτάκου κατά του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Σε απαντητική επιστολή του κ. Μπένετ στην ανοικτή επιστολή του προέδρου της Super League κ. Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζει ότι ο ίδιος συμφώνησε με τον κ. Μπαλτάκο ότι θα βρίσκονται στην συνάντηση και οι έξι ομάδες των πλει οφ και αν από την συνάντηση αποκλείστηκαν η ΠΑΕ Άρης και η ΠΑΕ Βόλος είναι καθαρά δική του ευθύνη.

Θεωρούμε αυτονόητο το ότι θα παραστούν τα δυο μέλη μας στην αυριανή σύσκεψη όπως αυτονόητο θεωρεί μάλλον και ο προέδρος της Ομοσπονδίας το να παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη και τη λογική του μη επηρεασμού των εξελίξεων στη διαιτησία από προέδρους Ομοσπονδιών.

ΑΚΡΙΒΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ επικεφαλής ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Steve Bennett προς τον πρόεδρο της Super League Bαγγέλη Μαρινάκη:

Αγαπητέ κύριε,

Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας.

Θα ήθελα να καταγραφεί επισήμως ότι αναμένω τους εκπροσώπους και των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι όφ, να είναι παρόντες στη συνάντηση της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023 στα γραφεία της ΕΠΟ. Αυτό συμφωνήθηκε με τον κ. Μπαλτάκο για να γίνει η συνάντηση.

Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο (σ.σ. της ΕΠΟ) από τότε που έγινε η συμφωνία. Αν έχουν αλλάξει οι συνθήκες, τότε αυτό είναι απολύτως ευθύνη του κ. Μπαλτάκου καθώς ήταν το πρόσωπο που έκανε τις προσκλήσεις.

Θερμούς χαιρετισμούς

SG Bennett

Head of Refereeing HFF

Chairman CRC

Hellenic Football Federation».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...