Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

«Καθάρισε» στο φινάλε η Λίβερπουλ (2-0) – Άνετα τη Ρέιντζερς ο Άγιαξ (1-3)

Σκοράροντας δύο φορές στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η Λίβερπουλ επικράτησε με σκορ 2-0 της Νάπολι στο «Άνφιλντ». Ο Άγιαξ δεν δυσκολεύθηκε απέναντι στη Ρέιντζερς, επικρατώντας 3-1

Αθλητισμός

Με δύο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης η Λίβερπουλ νίκησε τη Νάπολι στο «Άνφιλντ» με σκορ 2-0, ενώ ο Άγιαξ από την πλευρά του είχε εύκολο έργο κόντρα στη Ρέιντζερς (3-1), στα δύο ματς για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Α΄ομίλου του Champions League.

Πρώτοι οι Ιταλοί στην ισοβαθμία με τους «κόκκινους» στους 15 πόντους, τρίτος ο Άγιαξ με 6 βαθμούς που θα συνεχίσει στο Europa League, ενώ τελευταίοι και χωρίς βαθμό έμειναν οι Σκωτσέζοι.

Ρέιντζερς-Άγιαξ 1-3

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Άγιαξ, καθώς μπόρεσε να βρει δίχτυα μόλις στο 4ο λεπτό, κάνοντας το 1-0 με τον Στίβεν Μπέργκχαους έπειτα από πάσα του Κούντους.

Ο «Αίαντας» συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα με δράστη στον Κούντους στο 29ο λεπτό του αγώνα. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Άγιαξ σκόραρε με τον Κούντους που ήταν σε εξαιρετική μέρα, όμως το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Η Ρέιντζερς βρήκε τον τρόπο να μειώσει με τον Ταβερνιέ σε 2-1 στο 87′, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Κονσεϊσάο διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...