Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο «σωτήρας» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Χθες, μεγάλες νίκες πήραν Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους ενώ ο Ρονάλντο πρωταγωνίστησε στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Αταλάντα.

Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται απόψε και εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας από το Mega την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης, στις 10 με pre και post game. 

Στο Μπέργκαμο η Αταλάντα προηγήθηκε στο 12 με τον Ίλισιτς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,  για να ισοφαρίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σε 1-1. Το γκολ του Ζαπάτα έδωσε και πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους 2-1, για να μιλήσει στις καθυστερήσεις  και πάλι ο Πορτογάλος σταρ ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στην κορυφή του ομίλου η Γιουνάιτεντ μαζί με τη Βιγιαρεάλ που νίκησε με 2-0 τη Γιουνγκ Μπόις. Ο Καπουέ στο 36 έπειτα από κόντρες άνοιξε το σκορ για το κίτρινο υποβρύχιο, με τον Γκρόενβλεντ στο 89 να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Σαρωτική η Μπάγερν στην Αλιάνζ Αρίνα κόντρα στον Μπενφίκα. Το 1-0 ο Λεβαντόφσκι στο 26. Έξι λεπτά αργότερα ο Γκνάμπρι με τακουνάκι σημειώνει το 2-0. Στο 38 ο Μοράτο μειώνει σε 2-1 για τους Πορτογάλους, με τον Βλαχοδήμο να αποκρούει πέναλτι του Λεβαντόφσκι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Το 3-1, ωστόσο, έγινε στο 49 με δράστη τον Σανέ, ο οποίος στο 61 τροφοδοτεί τον Λεβαντόφσκι για να σημειώσει ο Πολωνός το 4-1. Η Μπενφίκα μείωσε με γκολ του Νούνιες στο 74, για να πετύχει το τελικό 5-2 ο Λεβαντόφσκι ολοκληρώνοντας το ματς με χατ τρικ. Μόνο νίκες για τους πρωτοπόρους Βαυαρούς, με την Μπαρτσελόνα να ακολουθεί στον όμιλο με έξι βαθμούς, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Ντιναμό στο Κίεβο. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Φατί στο 70′ λεπτό.

Γιουβέντους – Ζενίτ 4-2 με τον Ντιμπάλα να δίνει προβάδισμα στους Ιταλούς στο 11. Από το αυτογκόλ του Μπονούτσι ισοφάρισαν οι Ρώσοι στο 26. Στο 58 με εύστοχο πέναλτι ο Ντιμπάλα φέρνει και πάλι μπροστά τη Γιουβέντους με 2-1. Το 3-1 στο 73 από τον Κιέζα. Και στο 82 το 4-1 από τον Άλβερο Μοράτα. Το τελικό 4-2 από τον Αζμούν στις καθυστερήσεις. Στην πρώτη θέση με το απόλυτο στις νίκες η Γιουβέντους με την Τσέλσι 2η, καθώς νίκησε με 1-0 τη Μάλμε στη Σουηδία με γκολ του Ζίγιεχ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου μέσα στην Πόλη» (video)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στον Με...

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2742 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκαν 4 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Δείτ...

Φόρτωση άρθρων...