Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ξέσπασε σε λυγμούς η Σάκκαρη: «Νιώθω ότι ντροπιάζω τους Έλληνες» (βίντεο)

Αθλητισμός

Ο τρίτος σερί αποκλεισμός σε Grand Slam από τον 1ο γύρο, αυτή τη φορά είχε σαν αποτέλεσμα η Μαρία Σάκκαρη να ξεσπάσει σε λυγμούς στη συνέντευξη Τύπου.

Η ήττα από την Ισπανίδα, Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0 μπορεί να φέρει νέα δεδομένα για τη Μαρία Σάκκαρη. Μετά το Roland Garros και το Wimbledon το κακό τρίτωσε για την κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια που βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον νέο πρόωρο αποκλεισμό σε Slam.

Στη συνέντευξη Τύπου η Σάκκαρη ξέσπασε σε λυγμούς, «δεν ξέρω πραγματικά, είναι πάντα το ίδιο» μονολόγησε η παίκτρια.

Παράλληλα σε δηλώσεις της στο Εurosport Greece η Σάκκαρη τόνισε: «Είναι επίπονο, ντροπιάζω τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου και όλους τους Έλληνες». Eπίσης η 28χρονη παίκτρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα στη συνέχεια της χρονιάς.

Συγκεκριμένα η Σάκκαρη δήλωσε: «Θεωρώ ότι το επίπεδό μου ήταν πιο κάτω από το μηδέν, είναι πολύ άσχημο στο επίπεδο που βρίσκομαι να αγωνίζομαι με αυτόν τον τρόπο, με πονάει πάρα πολύ και εντάξει είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό αυτή τη στιγμή, είναι πολύ επίπονο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το πανό για τον Μελισσανίδη που κατέβηκε από τις κερκίδες της Τούμπας - Γιατί καθυστέρησε το ντέρμπι δέκα λεπτά (photo)

Με 11 λεπτά καθυστέρηση η σέντρα στην Τούμπα, καθώς είχαν ανέβει δύο πανό με αναφορά στη δολοφονία Κατσούρη, την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη και ο διαιτητής δεν ξεκινούσε το ματς αν δε...

Φόρτωση άρθρων...