Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ (video)

Με προκλητικά απούσα την ΑΕΚ, η Super League πήρε αποφάσεις για την ορθή μέτρηση διαστάσεων στους αγωνιστικούς χώρους και αποτελέσματα εντός αυτών. Ημέρα κυπέλλου σήμερα με το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ και το χιονισμένο τοπίο να απειλεί το Λαμία-ΠΑΟΚ

Αθλητισμός

Μεζούρες τοπογράφων και μέτρα μαστόρων τέλος. Αυτή είναι τουλάχιστον η οδηγία της Super League που προκύπτει μετά τη χθεσινή της συνεδρίαση από την οποία η ΑΕΚ ήταν απούσα.

Αποφασίστηκε, όταν τίθεται θέμα από τη φιλοξενούμενη ομάδα, αλλά και γενικότερα, η μέτρηση των δοκαριών να γίνεται με συσκευή λέιζερ ή ειδική ράβδο μέτρησης. Ταυτόχρονα η Λίγκα έκανε ξεκάθαρο πως οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά.

Τα βλέμματα όλων στρέφονται πλέον στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός θέλει απόψε στις 20.30 να γίνει η πρώτη ομάδα που θα νικήσει στην OPAP Αρένα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Όπως ο ίδιος ο Μίτσελ αποκάλυψε, ο Τζολάκης θα βρεθεί ξανά στην εστία των Ερυθρόλευκων, ενώ αντίθετα δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Σισέ και Μαρσέλο. Από την άλλη, ο Ματίας Αλμέιδα άφησε εκτός αποστολής τον Μουκουντί, τον Ρότα και τον Γιόνσον, καθώς και τους τραυματίες Φερνάντες και Μοχαμάντι.

Ο δεύτερος προημιτελικός, ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ, είναι προγραμματισμένος για τις 6 και μισή, ωστόσο στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας χιονίζει ασταμάτητα και η διεξαγωγή του ματς είναι αμφίβολη.

Στο Κύπελλο της Γαλλίας, πάντως, η Μαρσέιγ έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ιντέρ κέρδισε πέναλτι από τον Σέρχιο Ράμος στο 29’ με τον Αλέξις Σάντσες να ευστοχεί για το 1-0. Ο Ράμος εξιλεώθηκε για το μαρκάρισμά του, όταν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο, η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ έκανε το 2-1 με το απίστευτο σουτ του Μαλινόφσκι, και άφησε εκτός Κυπέλλου την Παρί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...