Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Τα highlights των αναμετρήσεων (videos)

Έντονες συγκινήσεις μας χάρισαν οι αναμετρήσεις της Τετάρτης στο Κύπελλο Ελλάδας με γκολ, εντάσεις, σασπένς και πολλά πέναλτι - Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τις αναμετρήσεις.

Αθλητισμός

Πλούσιο ήταν το θέαμα σε όλες τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας. Γκολ, φάσεις συγκινήσεις ξεχώρισαν από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης σε όλους τους αγώνες και πλέον έχουμε το παζλ των «8» σχεδόν κομμένο και ραμμένο. Κύπελλο Ελλάδας.

Η αρχή έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο χορταστικό ματς στο Ελ Πάσο μεταξύ της Athens Kallithea και του Παναιτωλικού, με την ομάδα του Αγρινίου να φέυγει με το 2-2 από τη πρωτεύουσα και να περνάει στην επόμενη φάση.

Στη συνέχεια Κηφισιά και ΟΦΗ ήρθαν 1-1 με τους «Κρητικούς» να τσεκάρουν το εισιτήριο για τους «8» παρά την πίεση των γηπεδούχων. Στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 4-0 και έχει στα χέρια του ήδη του εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Ματς-ροντέο για γερές συγκινήσεις το Άρης-ΑΕΚ και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ματς χωρίς φάσεις και πλούσιο θέαμα αλλά γεμάτα ένταση και σασπένς καθώς και οι δύο αναμετρήσεις κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι με Άρη και Παναθηναϊκό να συνεχίζουν στους «8».

Τα highlights των αναμετρήσεων για το Κύπελλο Ελλάδας

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...