Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Άφησαν… ανοιχτούς λογαριασμούς (video)

Έχοντας από ένα ημίχρονο Λειψία και Μάντσεστερ Σίτι έμειναν στο 1-1, αφήνοντας έτσι ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς του Μάντσεστερ. Μάχρεζ και Γκβαρντιόλ τα γκολ

Αθλητισμός

Έπειτα από ένα χορταστικό ματς Λειψία και Μάντσεστερ Σίτι έμειναν στο 1-1, με το εισιτήριο για τους «8» να κρίνεται στη ρεβάνς του Μάντσεστερ. Καθολική υπεροχή της Σίτι στο πρώτο μέρος, με το σκηνικό στην επανάληψη να αλλάζει άρδην και τους γηπεδούχους να βρίσκουν το γκολ που τους διατηρεί «ζωντανούς» στο κόλπο της πρόκρισης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο σφύριγμα, με τους «πολίτες» να μετουσιώνουν την κυριαρχία τους σε γκολ με τον Μαχρέζ στο 26. Ο Αλγερινός συνδυάστηκε υπέροχα με τον Γκουντογκάν, βρήκε τον χώρο που χρειαζόταν και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Γερμανών δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοση τους, βρίσκοντας την ισοφάριση με δράστη τον… Γκβαντιόλ στο 70′, με τους γηπεδούχους να σπαταλούν σπουδαίες ευκαιρίες για την μεγάλη ανατροπή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...