Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

«Μίδας» ο Μέσι: Στην Αλ Χιλάλ με μυθικό συμβόλαιο 450 εκατ. τον χρόνο

Με βάση το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπάρχει οριστική συμφωνία του Λιονέλ Μέσι με τον Αλ Χιλάλ για το ποσό των 400 εκατομμυρίων το χρόνο

Αθλητισμός

Προς οριστική συμφωνία οδεύει το σίριαλ της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στην Αλ Χιλάλ. Σύμφωνα με γαλλικές πηγές ο Αργεντινός «μάγος» θα γίνει μόνιμος κάτοικος Σαουδικής Αραβίας με συμβόλαιο περίπου 400 εκατ. ετησίως.

Είναι φανερό πως ούτε η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να παραμείνει ο Μέσι στο Παρίσι, μετά και την επιβολή τιμωρίας δύο εβδομάδων, αλλά ούτε και ο Pulga θεωρεί πως έχει να προσφέρει κάτι ακόμη στην ομάδα της Γαλλικής πρωτεύουσας.

Ενώ πολλοί μπορεί να περίμεναν μία πιθανή επιστροφή του Αργεντίνου στην Μπαρτσελόνα, αυτός φαίνεται πως πείστηκε να παίξει στο πρωτάθλημα της χώρας του Κόλπου, μετά και το κρυφό ταξίδι που είχε εκεί.

Όλα λοιπόν δείχνουν πως θα έχουμε ξανά την τύχη να ξαναδούμε αντίπαλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι, αφού παράγοντας της Ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως η απόφαση για την μεταγραφή έχει ήδη ληφθεί.

Το περιβάλλον του Μέσι ωστόσο, διαψεύδει οποιαδήποτε συμφωνία με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και επικεντρώνονται στην ολοκλήρωση της φετινής σεζόν του Αργεντίνου με την Παρί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε… (video)

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσ...

Φόρτωση άρθρων...