Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Με ηγέτη... Ρονάλντο (video)

Τελικό 2-1 των «Κόκκινων Διαβόλων», το οποίο οφείλεται αποκλειστικά στον άνθρωπο που είναι ένα Champions League μόνος του!

Αθλητισμός

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εδώ και οδηγεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μεγάλες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι αυτός που έκανε την διαφορά και στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ, καθώς χάρισε τη νίκη στην αγγλική ομάδα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (2-1). Η Γιουνάιτεντ βρέθηκε σε δύσκολη θέση καθώς η Βιγιαρεάλ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, αλλά η αγγλική ομάδα βρήκε τρόπο να κάνει την ανατροπή.

Αρχικά ισοφάρισε (1-1) με τον Άλεξ Τέλες και μετά έγινε η φάση του αγώνα στο 95’. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν όπως προαναφέραμε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος άσος έστειλε με σουτ από πλάγια θέση την μπάλα στα δίχτυα, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας έτσι μια μεγάλη νίκη στους γηπεδούχους.

Θυμίζουμε ότι η Μάντσεστερ είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα του ομίλου από την Γιουνγκ Μπόις και θα έμπαινε σε… περιπέτειες αν δε νικούσε και την Βιγιαρεάλ. Ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο ηγέτης της αγγλικής ομάδας και στην δεύτερη θητεία του στο Ολντ Τράφορντ και δικαιολογημένα γνωρίζει την αποθέωση από τους οπαδούς του συλλόγου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...