Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Με πολλαπλά κέρδη ο Παναθηναϊκός από τον Βόλο (video)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Βόλου σε μια νίκη που αφήνει πολλαπλά κέρδη για το τριφύλλι

Αθλητισμός

Πολλά ήταν τα κέρδη του Παναθηναϊκού από τη νίκη επί του Βόλου στον χθεσινό αγώνα που έγινε στη Λεωφόρο. Οι πράσινοι εκτός των τριών βαθμών που έπρεπε να πάρουν για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας με την ΑΕΚ να έχει δύο ματς λιγότερα είχαν και άλλα κέρδη. 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, την οποία και χαρακτήρισε ως την πληρέστερη στο τελευταίο χρονικό διάστημα. Γιατί; Διότι οι πράσινοι είχαν διάθεση, επιθετικά είχαν τρόπους να διασπάσουν μια άμυνα κλειστή μιας ομάδας που είχε πρόθεση να μην δεχθεί γκολ και το σημαντικότερο -ενδεχομένως- έδειξαν τη απαιτούμενη ψυχραιμία για να διαχειριστούν το άγχος, το οποίο αυξάνεται όταν μια ομάδα που καίγεται για νίκη δεν καταφέρνει να σκοράρει. Στο σημείο αυτό προσθέστε και το γεγονός ότι οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν τέτοιες που θα μπορούσαν να έχουν απορυθμίσει το μυαλό των παικτών. Στα συν η εμφάνιση του Παλάσιος ο οποίος δείχνει να έχει επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

«Μου άρεσε η εικόνα μας. Ο Βόλος είναι καλή ομάδα, ξέρει να παίζει, ξέρει να αμύνεται, είναι καλός στο τρανζίσιον. Από την αρχή δείξαμε καλή διάθεση, είχαμε καλό ρυθμό σε όλο τη διάρκεια του αγώνα. Φταίξαμε πολλές φάσεις για γκολ. Νομίζω πως μετά από αρκετό διάστημα ήταν ένα πλήρες παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος πλέον στρέφει το βλέμμα του στη μεγάλη αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γιοβάνοβιτς θα μπορεί να υπολογίζει και στον Μάγκνουσον ο οποίος θα έχει και άλλες προπονήσεις στα πόδια του. 

Η μόνη εκκρεμότητα για τους πράσινους είναι η κατάσταση του Κλέινχεϊσλερ, ο οποίος αν και είχε επιλεγεί στην αρχική 11άδα, δεν έπαιξε λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στον τετρακέφαλο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα τράβηγμα αλλά αναμένονται νέες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2747 της Τρίτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκαν τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ...

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2748 της Τετάρτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκαν 2 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Δεί...

Φόρτωση άρθρων...