Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Μίλαν: Αποσύρουν την πρότασή τους οι Άραβες

Σύμφωνα με το Reuters η εταιρεία Investcorp αποσύρει την πρόταση της για την εξαγορά της Μίλαν - Ενδιαφέρον από Αμερικανούς της Λίβερπουλ για την ομάδα της Ιταλίας

Αθλητισμός
Tags: Μίλαν

Άδοξο τέλος θα έχει σύμφωνα με το Reuters το φλερτ της Μίλαν με την εταιρεία Investcorp από το Μπαχρέιν.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν επικεφαλής fund που ήθελε να αγοράσει την Μίλαν από την Elliott Management Corporation έναντι 1 δισ. ευρώ έκανε πίσω σύμφωνα με το ρεπορτάζ και έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την EedBird Capital Partners οι οποίοι είναι μέτοχοι στην Λίβερπουλ.

Η RedBird έχει επενδύσει στο Fenway Sports Group, που είναι ο ιδιοκτήτης της Liverpool FC και της ομάδας μπέιζμπολ Boston Red Sox. Η RedBird έχει επίσης μερίδιο στη γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα της Τουλούζης.

 

Για το ενδιαφέρον των Αμερικανών έγραψε και η ιταλική εφημερίδα "Il Sole 24 Ore" και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της η πρόταση φτάνει τα 1,3 δισ. ευρώ!
 

 

 

Στην Ιταλία αρκετοί υποστηρίζουν πως δεν έχει τελειώσει ακόμη η ιστορία με τους Άραβες. Βέβαια αυτό που προέχει αυτή την στιγμή για την Μίλαν είναι να πάρει ένα βαθμό την Κυριακή απέναντι στην Σασουόλο και να κερδίσει το πρωτάθλημα στη Serie A.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...