Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Μουντιάλ 2022 - Η πιο «δυνατή» φωτογραφία: Οι Αργεντινοί πανηγυρίζουν προκλητικά στα... μούτρα των Ολλανδών!

Η Αργεντινή χθες πήρε μια τεράστια πρόκριση απέναντι στην Ολλανδία η οποία έζησε ... deva ju. Συγκεκριμένα, η Αλμπισελέστε αφού απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην κανονική διάρκεια πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Μουντιάλ στα πέναλτι απέναντι στους Οράνιε, όπως ακριβώς και το 2014. Η εύστοχη εκτέλεση του Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν εκείνη που τελείωσε το παιχνίδι και σχεδόν όλοι οι Αργεντίνοι έτρεξαν να κάνουν χειρονομίες στους Ολλανδούς.

Πρώτος και καλύτερος ο Νίκολας Οταμέντι και... άξιος συμπαραστάτης του ο Άνχελ Ντι Μαρία ο οποίος είχε προηγούμενα με τους Ολλανδούς και κυρίως με τον Λουίς Φαν Χάαλ. 

Τη στιγμή που η μπάλα που «εκτοξεύει» ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ ακουμπά τα δίχτυα, ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει μια μαγική στιγμή. Η έκρηξη των Αργεντινών εκ των οποίων οι μισοί τρέχουν να πανηγυρίσουν και οι άλλοι να κοροϊδέψουν τους Ολλανδούς που κοιτάζουν κάτω περίλυποι. 

Αυτή η εικόνα έχει πολύ συναίσθημα μέσα της. Γκριμάτσες, φωνές, πανηγυρισμοί, στραβωμένα μούτρα, συνοφρυωμένα πρόσωπα. Σχεδόν μπορείς να την... ακούσεις.

news

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...