Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Μπακς – Λέικερς 129-133: Επική ματσάρα στο Μιλγουόκι με νικητές τους Λέικερς (video)

Σε ένα παιχνίδι από άλλον πλανήτη, οι Λέικερς κατάφεραν να φύγουν με ένα τεράστιο διπλό από το Μιλγουόκι, επικρατώντας των Μπακς με 133-129

Αθλητισμός

Ο Γιάννης ήταν συγκλονιστικός, κράτησε μόνος του τους Μπακς μέχρι το φινάλε, ωστόσο στο τέλος «λύγισε» από τους απίθανους ΛεΜπρόν και Ντέιβις, με τους Λέικερς να επικρατούν των «ελαφιών» μέσα στο Μιλγουόκι με 133-129.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος και κυρίως του NBA, Ντέιβις και ΛεΜπρόν οδήγησαν τους Λέικερς σε μια τεράστια νίκη, με τους δύο σούπερ σταρς της ομάδας του Λος Άντζελες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με 44 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 28 πόντους, 8 ριμπάουντ και 11 ασίστ αντιστοίχως.

Μυθική εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος για άλλη μια φορά τα έδωσε όλα, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 40 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Ο ρυθμός ήταν τρομερός από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τους Λέικερς να έχουν ένα μικρό προβάδισμα από την αρχή και να το κρατάνε μέχρι την ανάπαυλα (58-66). Ο Γιάννης κάπου εκεί ανέλαβε και ξεκίνησε να «χτυπάει» το καλάθι των Λέικερς, περνώντας μάλιστα τους Μπακς μπροστά (120-118)  5:07 πριν από τον τέλος!

ΛεΜπρόν και Ντέιβις ωστόσο «τελείωσαν» τους Μπακς με δύο τρίποντα και έτσι οι Λέικερς έφυγαν με το μεγάλο διπλό από το Μιλγουόκι, επικρατώντας εν τέλη με 133-129.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...