Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Όλα ανοιχτά στο… Ολντ Τράφορντ (video)

Τέσσερα γκολ, τρομερές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν και απίθανος ρυθμός για το 2-2 της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς του «Old Trafford».

Αθλητισμός

Μακάρι να μην τελείωσε ποτέ αυτή η ματσάρα!

Σε ένα απίθανο παιχνίδι βγαλμένο από τις εποχές που οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούσαν στο Champions League, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο «Καμπ Νου», αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση στους «16» του Europa League ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και τις καλύτερες ευκαιρίες, με τον Τερ Στέργκεν να κρατάει όρθια την ομάδα του όποτε χρειάστηκε. Τα γκολ άρχισαν να πέφτουν βροχή στο δεύτερο μέρος. Ο Μάρκος Αλόνσο με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Ραφίνια στο 50′ έκανε το 1-0, αλλά η χαρά του κράτησε μόλις δύο λεπτά καθώς στο 52′ ο Ράσφορντ με υπέροχο πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 57′ μάλιστα ήρθε και η ανατροπή για τους «κόκκινους διαβόλους» όταν από ωραία ενέργεια και σέντρα του Ράσφορντ από τα δεξιά, ο Κούντε έβαλε αυτογκόλ. Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να αποφύγει την ήττα χάρη σε σέντρα-σουτ του Ραφίνια στο 76′ η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα αφού πέρασε από όλους. Στο 87′ οι Καταλανοί «άγγιξαν» και το 3-2 αφού είχαν δοκάρι σε παραλίγο αυτογκόλ του Κασεμίρο από κοντά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) στο Τζόκερ στην κλήρωση 2751 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε νικητής. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και ...

Φόρτωση άρθρων...