Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: Με ψυχολογία στα... ύψη και απουσίες ψάχνει «διπλό» στη Βαρκελώνη

Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί τις πιθανότητές του κόντρα στην Μπαρτσελόνα δίχως τους Βιλντόζα και Σλούκα, με τους «πράσινους» που θέλουν να δώσουν συνέχεια στην άκρως θετική εβδομάδα τους

Αθλητισμός

Με την ψυχολογία στα ύψη αλλά και με σημαντικές απουσίες, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Βαρκελώνη εκεί όπου θα συναντήσει μία από τις καλύτερες ομάδες στο ξεκίνημα της EuroLeague.

Η Μπαρτσελόνα του Γκριμάου τον υποδέχεται, ούσα στο 4-1 με μοναδική ήττα αυτήν στο clasico! Οι Καταλανοί έχουν μάλιστα την τύχη να βλέπουν τον Παναθηναϊκό χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Λούκα Βιλντόζα, με τον πρώτο να μένει τελευταία στιγμή εκτός ένεκα της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Ωστόσο η νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού την περασμένη Δευτέρα και η απόκτηση του Κέντρικ Ναν, έχει ανεβάσει πολύ το ηθικό της ίδιας της ομάδας και των φίλων της.

Μάλιστα η Μπαρτσελόνα έχει και εκείνη το δικό της ζήτημα με τους τραυματισμούς, αφού ο Νίκολα Λαπροβίτολα, όπως ανέφερε ο Γκριμάου, πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής.

Ωστόσο το ενδιαφέρον δε σταματά εκεί, μιας και τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ θα βρεθούν ο ένας απέναντι στον άλλον, μεταφέροντας πλέον τις «μάχες» από το NBA στην Ευρώπη. Ο Γουίλι θα αποτελέσει τον οικοδεσπότη σε αυτό το πρώτο οικογενειακό ντέρμπι της σεζόν, με τον Χουάντσο να θέλει να... χαλάσει το καταλανικό πάρτι.

Αποτελέσματα - 6η αγωνιστική:

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου
Ερυθρός Αστέρας - Μπάγερν Μονάχου 74-68

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 79-77
Ζάλγκιρις - Βιλερμπάν 88-91
Μακάμπι - Ρεάλ (αναβλήθηκε)
Βαλένθια - Άλμπα 79-71
Αρμάνι - Μονακό 66-72

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου
Βίρτους Μπολόνια - Εφές (21:30)

Μπασκόνια - Παρτίζαν (21:30)
Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός (21:30)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...