Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Νίκη για τη Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά της Ρώμης (vid)

Τη δύναμή της στη χωμάτινη επιφάνεια συνεχίζει να επιβεβαιώνει η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια, παίζοντας εξαιρετικά, νίκησε 2-0 σετ την Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ και πέρασε στα προημιτελικά στη Ρώμη. Στο ίδιο τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει στον προημιτελικό με τον Ιταλό Σίνερ

Αθλητισμός

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την πρόκριση της στα προημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης και το κοινό την αποθεώνει.

Η Ελληνίδα τενίστρια μετά από μία ώρα και πενήντα λεπτά αγώνα, επιβλήθηκε με 2-0 σετ, 6-4 και 7-5 της 18χρονης Αμερικανίδας, Κόκο Γκοφ.

Η Σάκκαρη που δεν έχει χάσει ακόμα σετ στη Ρώμη πέτυχε την 3η της νίκη στη φετινή χωμάτινη σεζόν και προκρίθηκε στον 4ο προημιτελικό της μέσα στο 2022. Εκεί θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα την Τυνήσια, Ονς Ζαμπέρ, και αν νικήσει θα ανέβει στο νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Την δική του μάχη στη Ρώμη δίνει σε λίγη ώρα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετά τη νίκη του επί του Χατσάνοφ με ανατροπή, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιταλού, Γιανίκ Σίνερ, νούμερο 13 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο βόλεϊ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινες νίκησαν με 3-1 τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, στον πέμπτο τελικό και επέστρεψαν στην κορυφή μετά από έντεκα χρόνια.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας που συγκεντρώθηκαν στην Λεωφόρο για να πανηγυρίσουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...