Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Ντέρμπι στην Premier League, μάχες για την πρόκριση στα Κύπελλα Ιταλίας και Ισπανίας

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr

Αθλητισμός

Τα ντέρμπι συνεχίζονται στην Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται σήμερα (22:00) την Τότεναμ σε εξ αναβολής αγώνα της 7ης  αγωνιστικής. Και οι 2 ομάδες προέρχονται από ήττες στα ντέρμπι του προηγούμενου Σαββατοκύριακου.

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ με 0-2 από την Άρσεναλ. Θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, η Μάντσεστερ Σίτι για να μειώσει τη διαφορά των 7 βαθμών από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και η Τότεναμ για να πλησιάσει την τετράδα του Champions League.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στο ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Νοκ άουτ αγώνες για τη φάση των «16»

Στο Κύπελλο Ιταλίας ολοκληρώνεται η φάση των «16» με τα νοκ άουτ παιχνίδια Αταλάντα-Σπέτσια (16:00), Λάτσιο-Μπολόνια (19:00) και Γιουβέντους-Μόντζα (22:00).

Τα 2 τελευταία εισιτήρια για την προημιτελική φάση κρίνονται και στους αποψινούς νοκ άουτ αγώνες του Κυπέλλου Ισπανίας, Θέουτα-Μπαρτσελόνα (21:00) και Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00). 

Για όλα τα ματς της PremierLeagueκαι των Κυπέλλων Ιταλίας και Ισπανίας το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές, μεταξύ άλλων, για τον νικητή των κόρνερ, τη διαφορά νίκης, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το ακριβές σύνολο γκολ.

Δυνατά ματς για τους «αιώνιους» στη Euroleague

Στη Euroleague ξεκινάει σήμερα η 20ή αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός παίζει εκτός έδρας απόψε (21:30) με τη Βίρτους Μπολόνια. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Και οι 2 αγώνες των ελληνικών ομάδων προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.grστην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Στο Pamestoixima.grθα βρείτε καθημερινά και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις. Δείτε τις σημερινές προσφορές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ:

  • Λάτσιο-Μπολόνια (19:00): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (22:00): Να σκοράρει ο Χάρι Κέιν – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Να σκοράρει ο Βινίσιους Ζούνιορ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Γιουβέντους-Μόντζα (22:00): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός (21:30): Νίκη του Παναθηναϊκού με 1-5 πόντους διαφορά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...