Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-ΑΕΚ: Απαντά με ποδόσφαιρο για να κάνει το πρώτο βήμα η «Ένωση»

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον γ’ προκριματικό του Champions League, με μόνο στόχο τη νίκη για το πρώτο βήμα πρόκρισης, μετά τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αθλητισμός

Ραντεβού με την ιστορία της δίνει απόψε η ΑΕΚ η οποία φιλοξενείται από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Κροατία για το πρώτο παιχνίδι του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League (15/8, 21:00,). 

Η «Ένωση» καλείται να... ξεπεράσει τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, και να αγωνιστεί με στόχο τη νίκη, αλλά και για τη μνήμη του 29χρονου φίλου της, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα playoffs του Champions League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η «Ένωση» δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, μιας και οι Αραούχο-Βίντα έχουν επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο δεύτερος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και στο αρχικό σχήμα. 

Από την άλλη, οι Κροάτες θα παρουσιαστούν και αυτοί πάνοπλοι, μιας και δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια πώληση ποδοσφαιριστή, παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για πολλούς παίκτες της. Παράλληλα, οι οπαδοί της Ντινάμο αναμένεται να γεμίσουν το «Μάξιμιρ», καθώς είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί sold out. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...