Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Τρίποντο για τον Γιάννη: Ο Αντετονκούμπο παντρεύεται με τη Μαράια - Πού θα γίνει ο γάμος

Αθλητισμός

Μετά από την απόκτηση των τριών παιδιών τους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, το οποίο έβγαλε στη δημοσιότητα στο “Happy Day” το πρωί της Πέμπτης 25/4, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δύο τους, που είναι πολλά χρόνια σε σχέση και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδάκια είναι έτοιμοι να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το μυστήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα λάβει χώρα στην Πύλο, όπου και θα δώσουν το παρών εκλεκτοί καλεσμένοι και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού.

Η σύντροφος του “Greek Freak” είχε αφήσει το ενδεχόμενο του γάμου να αιωρείται, με τα στόρι της μέσα από τον από οίκο με τα νυφικά φορέματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποιον ασπάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήγε στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και αποθεώθηκε ενώ πήγε σε ένα σημείο της εξέδρας και ε...

Φόρτωση άρθρων...