Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ο ΠΑΣ Γιαννινα νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης - Με Ροσέρο «κλείδωσε» την παραμονή

Με τον Ροσέρο να σημειώνει στο 84΄ το μοναδικό, αλλά «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης, ο ΠΑΣ Γιαννινα νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες», για την 6η αγωνιστική των Play Out και «κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή των Ηπειρωτών στη Super League. Παρέμειναν κατηγορία, παρά την ήττα τους οι Αρκάδες. 

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή του Πέδρο Κόντε σε αγώνα του ΠΑΣ, μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη στην αρχή της σεζόν. Ο 34χρονος φορ πέρασε στο ματς αντί του Μορέιρα στο 62ο λεπτό και όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από τον κόσμο. 

Μετά από ένα «φτωχό» σε φάσεις και ήρεμο για τις δύο εστίες πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας ανέβασε στροφές στην επανάληψη και πάλεψε για το «διπλό». Οι Αρκάδες μάλιστα βρέθηκαν στο 75΄ μία ανάσα από το 1-0, όταν ο Μπαρτόλο απείλησε με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ την αντίπαλη εστία, υποχρεώνοντας τον Αθανασίου σε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ. 

Ωστόσο, παρά την πίεση του Αστέρα, ο ΠΑΣ ήταν αυτός που χαμογέλασε... Στο 84΄ και μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ροσέρο έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0, που ήταν και τελικό, εξασφαλίζοντας στην ομάδα των Ιωαννίνων και μαθηματικά την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αρνητική θέση του Παναθηναϊκού για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρ...

Φόρτωση άρθρων...