Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ο Ρονάλντο έστειλε μήνυμα παραμονής στην ομάδα (Video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ νίκησε 3-0 την Μπρέφορντ και συνεχίζει να διεκδικεί το εισιτήριο που οδηγεί στο Τσ. Λιγκ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χειροκροτήθηκε από τους φίλους των κόκκινων διαβόλων και συγκινημένος έστειλε μήνυμα παραμονής του στον αγγλικό σύλλογο

Αθλητισμός

Mε τη φράση στην κάμερα “Ι am not finished “, δηλαδή «Δεν είμαι τελειωμένος» ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε μήνυμα παραμονής προς πολλούς παραλήπτες και την επόμενη σεζόν στη Γιουναϊτεντ . Ο 37χρονος Πορτογάλος στράφηκε στο φακό αμέσως μετά τον αγώνα με την Μπρέντφορντ στο Ολντ Τραφορντ, και με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια ευχαρίστησε τους φιλάθλους για τη στήριξη, αυτή τη δύσκολη χρονιά.

Η Γιουνάιτεντ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος στο γήπεδό της προηγήθηκε στο 9′ με τον Μπρούνο Φερνάντες Στο 60ο λεπτό ο Ρονάλντο κέρδισε πέναλτι από τον Χένρι και ευστόχησε για το 2-0 με το 18 εφετινό γκολ του στην Premier League.Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων έβαλε ο Βαράν στο 72΄ νίκη 3-0 γα τους μπέμπηδες με αντιδράσεις στις κερκίδες κατά των Αμερικανών ιδιοκτητών Γκλέιζερς.

Στη Γερμανία η Λεβερκούζεν με τα γκολ του Βραζιλιάνου Παουλίνιο στο 18ο λεπτό και του Τσέχου Σικ στο 51ο, κατέβαλε 2 – 0 την ευρωπαία Αϊντραχτ και έκανε σημαντικό βήμα συμμετοχής στο τσάμπιονς λιγκ.

Όχι όμως η Λειψία. Δεν τα κατάφερε στο γήπεδο της Γκλάντμπαχ. Ο Εμπολό το 1-0 για τη γηπεδούχο, ο Ενκουκού ισοφάρισε για τη φιλοξενούμενη στο 36′ αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Χόφμαν έβαλε δεύτερο γκολ για τη Μπορούσια και ο ίδιος παίκτης ήταν ο σκόρερ του τελικού 3-1 στο 77′ Εκτός τετράδας η Λειψία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...